• Ivan Mitrev

Най-гледаният сватбен трейлър за 2019

Актуализирано: 15 Юни 2020

През 2019г. имахме честта да станем част от много прекрасни, лични и красиви сватби, като за нас беше истинско удоволствие заснемането и обработката на всяка една от тях. Историята на всяка двойка бе невероятна и уникална, а ние се постарахме да я разкажем по най-добрия начин. Това са трите най-гледани сватбени истории за 2019 година.

Номер 3


Трето място се заема от сватбения трейлър на Иванина и Красимир - сем. Пашунови. Във Facebook видеото достигна приблизително 5 000 преглеждания, а в YouTube до момента има над 300 преглеждания. Всяка една двойка получава безплатен онлайн фотоалбум с избрани кадри, с което целим да разкажем цялата история на прекрасния сватбен ден с подбрани моменти. Може да разгледате техния сватбен фотоалбум. Благодарим на семейство Пашунови, че ни се довериха в най-специалният си ден!

Номер 2


На второ място по гледания се класира сватбения трейлър на Николина и Иван - сем. Маринови. Във Facebook то получи 12 000 преглеждания, а в YouTube над 1 200, като се класира на първо място за най-много гледания в YouTube за 2019г. Техният сватбен трейлър получи над 100 харесватния. Благодарим на невероятно забавното семейство, което ни направи част от техният специален ден! Разгледайте техния онлайн сватбен фотоалбум.

Номер 1


На първо място с над 40 000 преглеждания във Facebook и над 1 000 в Youtube - това е сватбения трейлър на София и Румен - сем. Еремиеви. Тяхното сватбено видео беше харесано над 300 пъти и в двете платформи. Ние искрено им благодарим, че ни направиха част от техният невероятен сватбен ден! Може да разгледате техния оналайн сватбен фотоалбум.

Това бяха трите най-гледани свабени трейлъри за тази година, а ние нямаме търпение да разкажем сватбените истории през 2020г.


Разгледайте нашите сватбени пакети, които включват сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане.

451 преглеждания