• Hristina Stoimenovska

Carrie Bridal Boutique с нова колекция и Black Friday намаление на старата

Актуализирано: 11 Апр 2020

Carrie Bridal Boutique (познато и като Carrie Wedding) е едно от прочутите софийски места, където можете да си закупите булчинска рокля от световно известни дизайнери. Бутикът е уютен, обзаведен със стил, настроението е приятелско и кара бъдещите булки да се чувстват специални.

Тяхното мото е: Всичко, от което имаш нужда, е любов... и убийствена рокля!

Смятаме, че всяка булка заслужа такова специално отношение и булчинска рокля от модните писти, затова ви представяме част от новите колекции на Carrie Bridal Boutique.


On the Edge of the World 2020

Каквато и визия да избере булката - нежна или подчертаваща сексапила, официална или по - небрежна - основното изискване към сватбената рокля е същото: тя трябва да бъде идеална и да отговаря на стила й. Съществува ли идеална сватбена рокля? Дизайнерите на италианския бранд Lanesta са доказали, че такава рокля съществува.

Докато се стремят към идеала, основателите на италианската марка Lanesta залагат на комбинация от характеристики и стилове, които на пръв поглед изглеждат несъвместими: класически и модерен, изтънчено и пищен, нежен или с горещ италиански нрав.

Monreal Bridal 2020 Collection 


Изящна колекция булчински рокли в млечно бели цветове и бледо капучино. Моделите са ефирни, нежни и женствени, преобладават леки тюлове и воали, фини дантели и изтънчени женствени силуети. В тази колекция ще откриете всички последни модни тенденции -романтичните дантелени рокли в силует "русалка", романтичните съчетания между "русалка" и "А" силует,  сърцевидни деколтета с нежно паднали воали на раменете, разкошни V - oбразни деколтета, както и актуалните изтънчени и много елегантни модели от сатен с дълги ръкави! 

Marry Line Collection The White 2020


Marry Line е класическа линия сътворена от Tina Valerdi която предлага красиви и женствени силуети като "А" силует, "русалка" и принцеса, специално създадени за булките които искат да се чувстват като истински принцеси на тяхната сватба.

The White 2020 както подсказва името, ще видим много искрящо бели, красиво романтични рокли за принцеси.

Иии както намекнахме още в заглавието, Carrie Bridal Boutique прави най-голямото намаление досега. Намалението е валидно за наличните мостри за избрани модели, отстъпки от 40%, 50%, 60% и 70%. Сега може да си позволите роклята за която мечтахте през цялото време, на много достъпна цена. Ето част от намалените модели.За повече информация, посетете сайта на Carrie Bridal Boutique.


Разгледайте нашите сватбени пакети, които включват сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане.

202 преглеждания