• Ivan Mitrev

8 Неща, които трябва да кажете на сватбения Ви видеограф.

Актуализирано: 6 Мар 2020


Посока, камера, действие!

След като сте избрали вашият видеограф (силни аплодисменти моля), има няколко полезни неща, които може да искате да му кажете, така че целият процес на заснемане да премине гладко .


  1. Осигурете му координатите за връзка с организатора на деня ако имате такъв, ако нямате може да е ваш близък или познат, на когото имате доверие. Те могат да помогнат на вашия видеограф, ако има някакви проблеми при настаняването, или намирането на точната локация.

  2. Ако имате любима песен или музика която означава много за вас и искате да е в вашия сватбен филм, предупредете вашият видеограф, за да може да кординира видеозаснемането спрямо музиката.

  3. Винаги е добра идея да предоставите информация, кои хора задължително бихте искали да видите във вашия сватбен филм. По този начин вашият видеограф няма случайно да отреже някой. Със сигурност майката на булката ще е щастлива за това!

  4. Нека да знае дрескода за облекло. Помислете за вашият сватбен видеограф като гост, той ще трябва да се слее безпроблемно с всички останали!

  5. Представете го на вашия фотограф. Двамата ще работят в тандем, няма нищо по-неудобно, отколкото фотограф и видеограф, които се бият един с друг за най-добрия кадър (Това е известно, че се случва!)

  6. Запознайте го с кума и / или с определен човек, на когото може да отправя въпроси за сватбения ден. (Повярвайте, няма да искате да бъдете разсеяни!)

  7. Дайте му плана на сватбата, за да знае къде и кога трябва да бъде за всички важни моменти от деня.

  8. Накрая, ако има някакъв аспект от сватбата, който сте подготвили предварително (или тайно) и наистина искате да бъде заснет на филм, просто го предупредете!

125 преглеждания