• Hristina Stoimenovska

5 причини защо е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да наемете видеограф на вашата сватба

Може би наемането на видеограф не е в бюджета ви, но ние ще ви покажем защо видеографът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.


видеограф

Снимките не се движат и нямат звук

Може би ще попитате: Защо ми е видеограф, когато имам фотограф?

Снимките от сватбата са много важни, никой не твърди обратното, но освен снимките, трябва да имате и видео. На снимката не можете да чуете на коя песен танцува баба ви. Нито как съпругът ви въздиша, когато за пръв път ви вижда в булчинската рокля. Или как кумата за малко да се спъне в сватбената торта.


Можете да видите всичко

Денят на сватбата ще мине бързо и вие, за съжаление, няма да може да видите всичко, особено ако правите голяма сватба. Видеографът ще хване и най-малките детайли, как малките ви братовчедки хвърлят цветя, преди да влезете в ресторанта и как майка ви плаче от радост когато чупите питката. И как съпругът ви, от другата страна на вратата, дава пари за роднините ви да го допуснат до вашата стая.


Емоционалният филм

Важно е да знаете, че видеографът не само снима. Той прави история. Вашата история. Вашата приказка. Той ще направи емоционален филм с подходяща музика, избрана само за вас. Ще имате къс ( и дълъг) филм в който можете да проследите сватбата от началото до края и вие ще сте главната звезда в този филм.


Лесно се споделя

Видеографите разполагат със сайтове където качват видеата и вие лесно ще можете да ги споделите с вашите близки. Вече не е нужно да си предавате CD-то от къща на къща. Ще може да си споделите видеото във Фейсбук или да го пратите на определени хора по мейл.


Може да го гледате, отново и отново

За разлика от снимките, видеото не можете да си го сложите в рамка и да си го закачите на стената ( само на Фейсбук стената). Но пък можете да си го гледате когато поискате. Можете да си направите традиция и на годишнината да си го пускате и да се наслаждавате отново на магичните моменти заедно с половинката.