• Hristina Stoimenovska

5 неща които трябва да имате в булчинската чанта!

Може би си мислите: Защо ми е чанта на собствената ми сватба? Не ми трябват пари, ключове..

И сигурно сте права... ноо има няколко задължителни неща които трябва да имате в булчинската чанта. Освен това, булчинските чанти са малки и красиви и допълват роклята, а по време на снимки или танц, може да помолите сестра ви или някоя от шаферките да я носи или да я остави на масата.Огледалце

Винаги е добре, да имате огледало в себе си, но на сватбата е особено важно. Ще има много целувки и сълзи, и от време на време ще си мислите: Размазах ли се? Как изглеждам?

Вместо да тичате всеки път до тоалетната, ще може да се видите за 3 секунди на огледалцето и да продължите партито. Бонус - огледалце с пудра.


Червило

Да не се лъжем, колкото и да е скъпо и качествено, червилото не може да издържи цял ден.


Малък дезодорант /рол-он

Ще има много танци и вълнуващи моменти, а не искате да се притеснявате дали сте се изпотили и дали миришете добре, затова носете си малък дезодорант/парфюм, за да можете да се "освежите" по всяко време.


Аспирин (или друго хапче за глава)

Сватбения ден е стресиращ, винаги бъдете подготвени и не позволявайте главоболката да унищожи сватбата ви.


Телефон

Всички близки са поканени, кой ще ви звънни?

Фотографът и видеографът ще заснемат всичко на сватбата, но все пак без телефон ще се чувствате странно. И може да искате да си качите едно стори на инстаграм и едно селфи със съпруга ви - омазан с торта до ушите.


Много добре знаете какво се случи, след този поглед.

150 преглеждания