• Hristina Stoimenovska

15 идеи за сватбен маникюр

Актуализирано: 11 Апр 2020

Знаем, че булките искат перфектна сватба, изпипана до последният детайл и ние сме тук да улесним поне малко този труден процес. Един дребен детайл, но не и маловажен, е сватбеният маникюр. Все пак всички ще гледат в ръката ви, когато вашият любим сложи халката на безименния ви пръст.

Затова предвид световните и сватбените трендове избрахме и систематизирахме за вас 15 страхотни идеи за интересен и оригинален сватбен маникюр. Изключихме изчистените версии на бежаво, бледо розово и безцветно. Заповядайте, вдъхновете се!


Цветя


Започваме от най-нетрадиционния, а именно, цветен маникюр. Подходящ е за небрежни и бохо стил сватби, за булки които са бунтарки и искат да бъдат различни.

Дантела


Кой е казал, че не можете да съчетаете роклята с маникюра си? Маникюрът, инспириран от дантелата на булчинската рокля е едновременно нежен, романтичен и изискан. Той показва стил и елегантност. Изключително подходящ е за грандиозни сватби.


Блинк! Блинк!


Всички обичат блясъка (е, почти всички), някои го обичат повече - други по-малко, но можем да се съгласим, че именно сватбата е едно от събитията, на които можем да го покажем максимално. Точно затова този маникюр е подходящ за over-the-top сватби.


Френски маникюр


Класика в жанра. Можете да разчупите френския маникюр с акцентен нокът или с малко по-различна форма. Подходящ е за класически сватби и за булки които си падат по по-традиционни или скромни неща.


Нежен


За романтичните булки сме приготвили нежни и минималистични маникюри. Подходящи за всички видове сватби.


Ние сме очаровани от качеството на работа и дизайна на COCO Nails Sofia, ако още нямате маникюрист, а искате да заложите на нещо качествено, доверете се на тях. За да ви убедим, предлагаме снимки на доволни клиентки.
Бонус:


Маникюрът на булките, които се довериха на нашите фотографски и видеографски услуги.
Разгледайте нашите сватбени пакети, които включват сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане.

147 преглеждания