• Hristina Stoimenovska

Сватбени рокли които ще виждате навсякъде през 2019

Актуализирано: 19 Дек 2019

Ако все още не сте си избрали сватбена рокля, сега е моментът!

Представляваме ви трендовете при сватбените рокли за 2019:

Минималистични

Инспирирани от кралската венчавка, миналата година, и минималистичната сватбена рокля на Меган Маркъл, булките и дизайнерите тази година се насочват към изчистена визия, когато става дума за сватбената рокля - няма дантели, цирконий, бисери, пеперуди, тюл или каквото и да е друго, но това не пречи роклята да прави булката да изглежда божествено.

Ако и вие искате да изглеждате като херцогинята на Съсекс, заложете на крещящо бял качествен плат (сатенът е подходящ избор), доверете се на Carrie Bridal Boutique и заслепете гостите си с минималистичен вид.

Най-добре се съчетава се с:

- Нежен грим

- Минималистични бижута

- Искрена усмивка


Голи рамене

Ако искате да постигнете романтичен и нежен вид - това е роклята за вас. Този тип рокля е много подходяща за булки с малки гради. Насочете вниманието към красивото си лице и безупречния грим.

Моделът на снимката носи сватбена рокля Elva от колекцията на Ателие Ивоар. Изработена е от фин италиански тюл декориран с апликации френска дантела.

Най-добре се съчетава се с:

- Прическа тип кок

- Дълги (statement) обици

- Ярко червило


Дълбоки V деколтета

Дълбоките деколтета са създадени за смелите булки, които не се страхуват да покажат какво имат. Браво на тях! Важна е горната част, долната част може да продължава по тялото, да са тип "русалка" или тип "принцеса". Изборът е само ваш! Моделът на снимката носи сватбена рокля А силует от колекция Sparking Riviera 2019 на модерния сватбен салон The Wedding Residence - изработена от мек италиански тюл, инкрустиран с пайети. За повече информация, посетете сайта на The Wedding Residence.

Най-добре се съчетава се с:

- Прическа с пусната коса

- Воал

- Нежни бижута


Къси

За още по смелите, има още по-смел тренд - късите сватбени рокли.

Късите сватбени рокли имат много предимства - с тях може да танцувате всякакви танци (хора, валц, дори хип-хоп), без да се притеснявате, че някой ще ви настъпи или роклята ще ви се изцапа. Можете да ходите до тоалетна, без придружители :). След сватбата, роклята може да я носите на други събития, което означава, че не е за една употреба и автоматично става още по-евтина. Защото ако сме реални, късите сватбени рокли, почти винаги са по-евтини от дългите. Това е още един плюс. Моделът на снимката носи къса рокля от Сватбен център “my WEDDING”.

Най-добре се съчетават се с:

- небрежна прическа

- свежи цветя в косата

- маратонкиРазгледайте нашите сватбени пакети (те включват професионален сватбен фотограф и 4K сватбено видеозаснемане от две гледни точни)