• Albena Georigieva

Десет творчески идеи за вашата сватба през 2020 година

Актуализирано: 6 Янр 2020


Тук, в сватбеният блог на Митрев Студио искаме да посветим месец декември (Здравей, сезон на годежите!) на колективно обсъждане на творчески сватбени идеи за една година напред. Какви ще бъдат модните тенденции за булчинските рокли? Ще се върне ли отново „бебешкият дъх”? Ще има ли нов камион за храна? Ето тайната: ние не измисляме тези идеи от нищо. Разглеждаме истински брачни двойки, които правят реални сватбени тържества и сватбени агенти, които правят същото за вдъхновение (това е цялостната гледна точка за реалните сватби). Най-лесно е да ви кажем да разгледате красивите снимки на сватби до 2019 година, но вместо това ще ви направим услуга като споделим някои от нашите любими идеи точно тук.


По-долу ще откриете 10 тенденции/неща/идеи, които ни развълнуваха през 2019 година. И ще ви разкрием всичко от най-добрите ни тайни. Вие ще откриете моменти от декорацията, които ни завладяват, практики, които ще „откраднем” (имаме предвид учтиво ще вземем назаем) и концепции, които нямаме търпение да видим как брачните двойки изпълняват. Най-общо казано, това са идеи, които могат да превърнат вашата сватба от „хубава сватба” в „сватбата на годината”. И не искаме да се хвалим, но ние добре познаваме нашите колеги: разглеждаме сватбени снимки през цялата година.


Продължете да четете, за да разберете точно за какво говорим. Надяваме се, че ще използвате тези идеи, а също така ще създадете свои собствени. Ние ще бъдем точно тук, готови да припаднем от възхищение над вашите сватбени снимки.


1. „Последният танц”

В края на нощта на сватбата „изритайте” всички гости и изтанцувайте един последен последен танц само вие двамата. Не се безпокойте какво ще си помислят гостите, това не е груба постъпка. Всъщност, тя добавя бонус, тъй като дава време на всеки гост да се прибере и със сигурност е вашият съвършен блестящ завършек на сватбеното тържество.


2. Боядисани/оцветени треви и цветя

Флорален дизайн е може би това което да следвате. Препоръчваме да използвате различни цветове и текстури като пампаска трева, гипсофила или даже орхидеи фаленопсис.

Какъв оттенък да използваме при оцветяването? Най-добре се получава с оттенъци на червено и розово, но също така вида на меко синя пампаска трева, цвета на куркума или меко жълто.


3.Тапети-акценти

Не е тайна, че тапетите могат да преобразят пространството вкъщи- същото е, когато се използват за сватба. Виждаме как сватбените агенти използват принтове на стените (зад главната маса, където седят младоженците) или на церемониалния олтар, както е направила тази двойка, вдъхновена от дизайн на де Гурней. Чувствайте се свободни да творите!

4. Сако с фотомикроскопия

Планиране от Pineapple Productions („Ананасови произведения”); Сако от STITCHED („Зашити”). Вълнуваме се да наблюдаваме мъже, които се забавляват, обръщайки внимание на своя външен вид. Тази година видяхме селекция от няколко тъмнозелени костюми (новото морскосиньо!?) и добавихме като скрита изненада персонализирана фабрична подплата на саката им. Разгледайте тази снимка на играча от Националния Трей Търнър, който носи сако от STITCHED със снимки от годежа му на подплатата. Виждали сме също така сако със забавни детски снимки на булката след като е получено нейното одобрение.


5. Снимка по средата на церемонията

Не, не говорим за групова снимка. Направете си снимка по време на церемонията. Това е страхотен начин да започнете тържеството и живота заедно, който да бъде изпълнен с приключения.


6. Персонализирани детайли на домашните любимци

Двойките сега включват своите домашни любимци във всеки отделен детайл, даже ако те не присъстват на сватбения ден. Ние харесваме тази идея и напълно одобряваме този забавен обичай - образи на домашни любимци на коктейлните салфетки, на бара и други. Също така са популярни техните изображения върху сладкишите и на значки като подаръци за гостите.


7. Място за ретуширане/подсилване на грима


Винаги става адски дълга опашка в дамските тоалетни, тъй като дамите (по природа) обичат да оправят косата и грима си по време на тържеството. Направете няколко места за освежаване на грима. Не става дума за пълно гримиране, а само за подновяване на червилото или подреждане на някоя и друга къдрица от прическата, особено когато предстои правене на снимки.


8. Обслужване до самото лягане за сън

Ако правите сватба на определена дестинация, забравете да скупчите вашите услуги за гостите на случайна маса в края на тържеството. Вместо това, изненадайте вашите гости като им оставите лична почерпка (луксозни шоколадови бонбони) във всяка хотелска стая. Ние мислим, че това е петзвездно обслужване след края на вашето парти.


9. Мини сватбени тортички


Когато става дума за сладкишите, това е друга идея, която много обичаме: мини сватбени тортички. Мини-храната е силно предпочитана във времето за коктейл. Защо да не я предложим на рецепцията? Може да предложите мини-тортички с името на всеки гост в глазурата или да персонализирате услугата според вкуса на всеки гост. Ние го харесахме!10. Лични обети

След грижата за преживяванията на гостите и желанието да ги накарате да се чувстват страхотно, не забраввяйте да помислите и за себе си. Ето защо, като последен съвет, искаме да наблегнем на един от нашите любими нови ритуали: споделянето на сватбените обети. Това е чудесно решение, особено ако искате да размените традиционните сватбени обети по време на церемонията. Също така, споделянето на сватбените обети ви дава повече време да се съсредоточите върху вашия партньор и любовта...а в края на деня какво повече трябва да желаете?


Разгледайте нашите сватбени пакети (те включват професионален сватбен фотограф и 4K сватбено видеозаснемане от две гледни точни)213 преглеждания